Lesgeven, Zo doe je dat!


 

14.99

In stock
+

Lesgeven, zo doe je dat!

Book on teaching karate, only available in Dutch for now. 

Download hier de demo .PDF om een indruk te krijgen van de inhoudelijke kwaliteit van het boekje

Lesgeven, zo doe je dat! is de derde officiële uitgave van auteur A.J. van Dijk. Zoals de titel doet vermoeden zijn de 88 pagina’s gewijd aan het hoe, wat en waarom van het lesgeven. Van Dijk beschrijft de volgens hem meest relevante theorie die je moet kennen en kunnen om goede lessen te kunnen draaien.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een praktijkvoorbeeld en bijbehorende vragen die je aan het denken zetten over hoe en wat je doet als je les geeft, welk effect dat oplevert en hoe je dat kunt sturen of de volgende keer anders kunt aanpakken. 

Van Dijk, die zelf naast zijn werk bij Sportschool Ishikawa, Wadokai Nederland en Federation European Wadokai dagelijks werkzaam is in het onderwijs, is in het bezit van een PABO diploma (Pedagogische Academie) en een tweedegraads bevoegdheid Secretariaat en Kantoorpraktijk. De relevante kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn opleidingen en zijn praktijkervaring zijn samengevat in dit boekje.

 Voorop staat volgens Van Dijk het organiseren van je les, het stimuleren van je leerlingen en het rekening houden met en inspelen op onderlinge verschillen. In dit boekje beschrijft hij hoe je dit kunt aanpakken. Hoewel de praktijkvoorbeelden gericht zijn op karatelessen, zijn de principes universeel en zul je de kennis die in dit boekje staat in allerlei situaties kunnen gebruiken. 

Others also bought